Particulieren

Speciale aandacht afgestemd op het individuele kind.

Zijn er specifieke vragen van jou als ouder omtrent de ontwikkeling van jouw kind, dan kijk ik graag mee om te bepalen welke begeleiding helpend kan zijn. Mijn begeleiding is afgestemd op de ontwikkeling en behoeften van jouw kind. Te denken valt aan druk gedrag, sociale problemen, lichamelijke aandoeningen, angst, slaapproblemen, eetproblemen, leerproblemen of hooggevoeligheid.

De begeleiding vindt 1 op 1 plaats, bij jullie thuis in een vertrouwde omgeving. Door als ouder (een deel) bij de begeleiding aanwezig te zijn, krijg je zelf ook handvatten om technieken thuis toe te passen. Tevens kan ik met jou als ouder in gesprek over wat nog meer kan bijdragen aan de ontwikkeling van het gezin.

Werkwijze:

Wil je eerst kennismaken? Dat kan in een kort gesprek. Mocht je besluiten een traject aan te gaan, start ik met een intakegesprek om samen te kijken naar welke stappen jullie willen maken. Vervolgens maken we een plan waarin we bepalen hoe, wanneer en hoe vaak we wat gaan doen.

In de begeleiding combineer ik cognitief (het denken) en lichaamsgericht werken. Bijvoorbeeld yoga en helpende gedachten formuleren.

Griefelen:
Van spanning naar ontspanning voor kinderen van 2,5-7 jaar
Speciaal voor jonge kinderen zet ik Griefelen in. Dit kan bijvoorbeeld ook helpend zijn bij trauma’s en stress. Voor meer informatie hierover kijk op www.griefelen.nl.

Tarieven:

Kennismakingsgesprek gratis.
Het uurtarief bedraagt 75 euro.
Traject Griefelen, prijs op aanvraag.

Ik wil graag meer weten over individuele begeleiding >>