Therapeutische kinderyoga

Speciale aandacht afgestemd op het individuele kind.

Zijn er specifieke vragen van jou als ouder omtrent de ontwikkeling van jouw kind, dan kan er ookindividuele therapeutische kinderyoga gestart worden. Deze lessen zijn afgestemd op de ontwikkeling en behoeften van jouw kind. Te denken valt aan druk gedrag, sociale problemen, lichamelijke aandoeningen, angst, slaapproblemen, leerproblemen of hooggevoeligheid.

De lessen vinden 1 op 1 plaats, bij jullie thuis in een vertrouwde omgeving. Door als ouder (een deel) bij de les aanwezig te zijn, krijg je tevens zelf de handvatten om thuis ook yoga toe te passen. Tevens kan ik met jou als ouder in gesprek over wat nog meer kan bijdragen aan de ontwikkeling van het gezin.

Wanneer kinderyoga niet de juiste vorm voor jouw kind is, denk ik mee over andere mogelijkheden voor ondersteuning.

Kosten:

Kennismakingsgesprek gratis
Uitgebreid intakegesprek 30,25 euro
Per les van 60 minuten 60,50 euro

Ik wil graag contact over therapeutische kinderyoga >>

 

Organisaties en instellingen

Willen jullie ook kijken naar de mogelijkheden van kinderen? En op een laagdrempelige manier kinderen zichzelf weer laten worden, zich veilig en prettig laten voelen?

Dan kan kinderyoga ingezet worden ter preventie of behandeling van lichamelijke of psychische klachten en leer- en/of gedragsproblemen. Kinderyoga heeft wetenschappelijk bewezen positieve effecten op de fysieke gesteldheid, sociale vaardigheden, emotioneel welbevinden en mentale (leer) processen.

Neem contact op voor advies voor jullie organisatie of om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen >>